Sunday 24th May 2015
HomeSamsungsamsung galaxy mini

samsung galaxy mini

Samsung Galaxy Mini: Rock Your World Met Kleine Device

Samsung is een van de leidende mobiele telefoon bedrijven die innoveren verschillende smart phones met veel hi-tech features. Alle Samsung telefoons zijn kwaliteit verzekerd en zijn de beste in hun prestaties. Het bedrijf heeft onlangs aangekondigd een geavanceerde gadget genoemd als Samsung Galaxy Mini. Deze ultieme mobiele telefoon is zeer aantrekkelijk en mooi in zijn uiterlijk. Dit zal ook worden verleend door middel van goedkope Samsung Galaxy Mini aanbiedingen op alle online winkels.

Samsung Galaxy Mini is uitgerust met een TFT capacitieve touchscreen van 3,14 inch met een resolutie van 240 x 320 pixels weergegeven. Een camera van 3,15 megapixels is ook opgenomen in dit fantastische toestel met een resolutie van 2048×1536 pixels heeft en helpt gebruikers om hoge kwaliteit foto’s met kristalhelder vast te leggen. Afgezien van dit, het ultieme toestel is verkrijgbaar in de standaard afmetingen van 110,4 x 60,8 x 12,1 mm samen met een licht gewicht van 105 g, die gebruikers in staat stelt om het te dragen in de zakken heel gemakkelijk.

De handset zal binnenkort beschikbaar zijn op diverse goedkope en betoverende Samsung Galaxy Mini deals. Deze lucratieve deals zijn contract telefoons, pay as you go telefoons en SIM gratis aanbiedingen. Deze aanbiedingen zullen worden geleverd door alle toonaangevende netwerken bedrijven van Verenigd Koninkrijk, zoals Vodafone, Drie, T-Mobile, Virgin, O2, Orange en anderen. Deze mobiele telefoon gaat zal gebruikers helpen om deze fantastische gadget maken tegen kostprijs effectieve tarieven. Dit zal u ook helpen om uw nauwelijks geld te besparen.

Alle online winkels zijn het verstrekken van deze geweldige aanbiedingen, samen met een aantal andere voordelen, zoals gratis geschenken die laptops, dvd-spelers, digitale camera, een lcd-tv, gaming consoles en vele anderen op te nemen. Afgezien van dit, met een contract deals, zullen de gebruikers ook gratis spreektijd pepermuntjes en gratis sms-berichten op maandelijkse basis.